logo
Search
Close this search box.

Jari Kärkkäinen ja Tomi Turunen voittivat parikisan finaalin ylivoimaisesti!

Cosmicin kesäkisan yhteydessä pelatun parikisan finaali keilattiin maanantai-iltana Cosmicissa.

Finaaliin selvisi neljä paria. Loppukilpailu keilattiin baker-pelitavalla ja round robin kaaviolla, niin että jokainen pari kohtasi toisensa kahteen kertaan. Marjo ja Mikko Hirvonen aloittivat vakuuttavasti yhdeksän kaadon jonolla ja sarjaksi 279 pistettä sekä 30 pisteen voittobonukset. Jari Kärkkäinen ja Tomi Turunen aloittivat vähän maltillisemmin ja voittivat pelinsä kymppiruudun rutistuksella.

Toisesta sarjasta eteenpäin ei ollut sitten kuin yksi parivaljakkko, joka takoi keiloja lähes 240 pisteen keskiarvolla voittaen kaikki pelinsä. Toiseksi sijoittui Timo Pakarinen ja Luukas Väänänen, mutta hävisivät voittajille 250 pistettä kuuteen sarjaan. Marjo ja Mikko Hirvonen olivat kolmansia häviten kaksi pistettä toisen sijan. Heli Taskinen ja Martti Hämäläinen nappasivat neljännen sijan, mutta lopettivat pelinsä otteluvoittoon ja yli 230 pisteen sarjaan.

Cosmicin kesä open finaali keilataan tänään klo 17.30 alkaen.
Kaavion arvonta suoritetaan klo 17.00! Finaali keilataan paras kolmesta pelitavalla.

Kisailmoituksesta poiketen finaali keilataan eurooppalaisella pelitavalla.