logo
Search
Close this search box.

Jaakko Lemettinen keilasi Talvi Openin voittajaksi!

Cosmic Talvi Openin finaali pelattiin tiistai-iltana ja voittajaksi keilasi Jaakko Lemettinen, joka kukisti finaalissa Jari Kärkkäisen 268-203.

Finaalin aluksi alkukilpailun 15:sta parasta keilasi viisi sarjaa, jonka jälkeen jatkettiin kuuden parhaan pudotuspeleillä. Jaakko Lemettinen oli tämän viiden sarjan ykkönen tuloksella 1128. Toisen sijan nappasi Tomi Turunen 1113 ja kolmantena tässä vaiheessa Joni Mustaniemi pistein 1108. Mika Hyttinen, Hanne Tolonen ja Jari Kärkkäinen ottivat loput pudotuspelipaikat shoot-out finaaliin. Olli Rotko oli seitsemäs ja ensimmäinen karsiutuja kahdeksan pisteen erolla.

Ensimmäisessä shoot-out ottelussa Kärkkäinen oli pitelemätön ja voitti ottelun 230 pisteen sarjalla. Hyttinen oli kilpailun viides ja Tolonen kuudes. Toisessa ottelussa Kärkkäisen voitto oli vieläkin selkeämpi, joten Tomi Turunen jätettiin kolmanneksi ja Joni Mustaniemi neljänneksi. Finaalissa Jaakko Lemettinen ei antanut Jari Kärkkäiselle paljon saumaa, vaan kaatoi ensimmäisen ruudun paikon jälkeen viisi kaatoa. Seitsemänteen ruutuun tuli reikä, mutta sarjan loppuun vielä neljä kaatoa ja sarjaksi 268, kun Kärkkäisen tulos oli 203 pistettä.

Finaalin ensimmäisen viiden sarjan tulokset!

Cosmicin kisat jatkuvat ensiviikon maanantaina kahdella pallokisalla ja seuraava erikoiskilpailu alkaa ti 21.2.2023.