logo
Search
Close this search box.

Ilmoittautuminen miesten SM-kisaan Joensuuhun käynnissä.

Viikon käynnissä ollut ilmoittautuminen Joensuuhun on jo tuonut yli 400 ilmoittautunutta. Lauantain eristä täynnä on jo kuusi. Lauantaille on siis tunkua eli nopeat syövät hitaat. Kilpailunjohtaja avaa tarvittaessa lisäpaikkoja myös nyt avoinna oleviin 16 keilaajan lähtöihin, mikäli on tarvetta isommalle joukkueelle.

Näin uudet keilat asettuivat keilakoneisiin Kuntokeitaan henkilökunnan  ja ratamestari Mika Karjalaisen yhteistyöllä.
Näin uudet keilat asettuivat keilakoneisiin Kuntokeitaan henkilökunnan ja ratamestari Mika Karjalaisen yhteistyöllä.

Kuntokeidas valmistautuu myös ottamaan vastaan keilaajat.

Vajaan seitsemän viikon päässä on avausheitot tuleviin miesten SM-kisoihin. Kisoihin tulevat uudet keilat asennettiin viikolla 6 ja samalla saatiin uusi radanhoitokone käyttöön. Näin voidaan varmistaa että kaikille keilaajille on tasapuoliset olosuhteet keväällä.

) Päivää myöhemmin henkilökunta sai myös uusiradanhoitokoneen SM-kisoihin. Sami Heinilä Bowling Oy:sta oli kouluttamassa ja opastamassa koneen käyttöä.
Päivää myöhemmin henkilökunta sai myös uuden radanhoitokoneen käyttöön ennen SM-kisoja. Sami Heinilä Bowling Oy:sta oli kouluttamassa ja opastamassa koneen käyttöä.

Ilmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti.

Viikkotakaperin heti puolenyön jälkeen alkanut varaaminen osoitti sen että nopeat söivät ns. hitaat. Hyvinkääläisten ja vantaalaisten ollessa ensimmäisiä varauksen tekijöitä näin he saivat haluamansa erän kokojoukkueelleen. Päivittäin varaaminen jatkuu ja parhaiten löydät vapaat paikat keilailuliiton ilmoittautumiskalenterista. Kisoilla on myös omat WWW-sivut osoitteessa www.sm-keilailu.fi sieltä tulet myös jatkossa löytämään eräkohtaiset tulokset. Järjestäjillä on käytössä kisan oma sähköposti sm2017@joenkl.mustaniemi.net osoitteessa.

Ilmoittautumisessa kannattaa huomioida useita asioita.

Nyt toista vuotta käytössä ollut ilmoittautumistapa on korjautunut ja toimii hyvin. Tee tunnukset esim. rekisteröitymällä keskustelupalstalle sillä ilmoittautumisessa tarvitset s-postiosoitteen ja salasanan jolla voit myös jatkossa muokata esim. ryhmäilmoittautumista. Pääset lisäämään pelaajien nimet ja seurat sekä muodostamaan parit ja joukkueet. Huomaa että vain tehdystä saman seuranpareista voi muodostaa joukkueen. Lue myös kilpailusäännöt sekä sm-säännöt. Muista myös että tiedot tulee olla järjestäjillä 24 tuntia ennen kilpailuerän alkua.

Kuvat ja teksti

-jormalaa-