logo
Search
Close this search box.

Honkanen ja Uosukainen SM-karsinnan nimet toisella viikolla

Honkanen ja Uosukainen toisen viikon nimet

Tulostaso ei näytä nousevan lähellekään viimevuoden tasoa. A-tasolla parin raja rikottiin vain viisi kertaa ja B-tasolla 1500 pisteen rajakin ylittyi vain kolmella keilaajalla. Vapaita paikkoja on runsaasti vielä tulevilla viikoilla sillä useat joukkueet ovat ylibuukanneet varauksia. Kilpailunjärjestäjillä onkin suurityö päivittäin korjailla varauskirjaa. Myös joukkueiden ja parien muodostaminen näyttää osalla varaajia olevan huonosti hallussa.

SM-kilpailujen toinen viikko toi uusia nimiä tuloslistojen kärkipäähän. A-tason listalla toiseksi nousi Patterien Jari Honkanen tuloksella 1768 millä hän jäi Pakosesta 10 pistettä. Jyrän Linus Boström ylitti myös 1700 pisteen rajan tuloksella 1706, joka saattaa riittää jo finaalipaikkaan.

B-tason kärkipaikan keilasi imatralainen juniori IKK Simo Uosukainen tuloksella 1525. Wattereiden kaksikko Kari Korhonen ja Ari Kallio Varkaudesta nousivat tuloksillaan kolmanneksi ja neljänneksi Markku Puurusen jälkeen.  Joukkuekisan kärkipaikalla jatkaa TPS ainoana parituloksella, Slaikkarit kakkosena ennen Jyrää joka nousi kolmanneksi.

Parikisan kärki Kallio & Valaranta jatkaa kärjessä tuloksella 3445, josta järvenpääläiskaksikko Tervakorpi Piiponniemi ovat jääneet 73 pistettä. Jyrän kaksikko Mustajärvi Boström nousivat sunnuntaina kolmanneksi.

Viikon palkittavia olivat kahdennenkymmenennen kerran SM-kilpailuihin osallistuneet Bowlville seuraa edustava Isto Nikkinen Etelä-Karjalasta ja Simpeleen Jousen Esko Melartin.

Isto Nikkinen Bowlville 20 krt SM-kisoissa

Kuvissa: Isto Nikkinen ja Jari Honkanen

-jormalaa-