logo
Search
Close this search box.

Harisen Ollille hopeaa

SiunSoten keilailujoukkue osallistui viikonloppuna Seinäjoella keilattuihin Sairaanhoitopiirien mestaruuskilpailuun. Tasoituksena käytettiin 205/155, 80 %. Kilpailussa keilattiin lauantaina karsinnat, joiden 16 parasta jatkoi sunnuntaina neljä sarjaa lauantain tuloksiin. Tämän osion jälkeen kärjessä oli SIUNSOTEN Olavi Harinen, jonka puhdas tulos oli 10 sarjaan 2084.

Kilpailu jatkui 6 hengen roud robin systeemillä amerikkalaisittain 30 pisteen bonuksilla. Olli hävisi vain yhden sarjan keilaten 197 keskiarvolla. Kilpailu huipentui finaaliin, jossa lähdettiin nollilta tasoituksin, pronssiottelussa kohtasivat Maritta Kurki Lahdesta ja Virpi Siira Helsingistä, tästä loppuotteluun selvisi Maritta Kurki.

Finaalisarja eteni tasapisteissä, kuudennessa ruudussa Ollilta jäi pystyyn 6 keila, pallo jumitti koneistoon ja tauko vei tarkkuuden, jolloin ruutuun tuli ohiheitto. Ysiruudussa tilanne oli melkein tasan Olli sai kaadon ja Maritta teki paikon, kympin ekaan, Maritta teki ehjän kympin. Ollille tarjoutui tuplalla ja ehjällä kymppiruudulla voittomahdollisuus. Kympin ekaan kaato ja kakkosheitolla 4/6 reikä, paikkopakko, jolloin tulos olisi tasan ja Olli voittaisi pienemmällä tasoituksella. Paikkoheitto meni millin paksuksi, jolloin neloskeila hipaisi kutoseen, mutta ei tipputtanut. Kotiin tuomisina oli hopeinen palkinto. SiunSotesta kilpailuihin osallistuvat ansiokkaasti myös Anne Pakarinen, Risto Mäki-Kokkila ja Marjukka Harinen.