logo
Search
Close this search box.

Gangsterisotako naisten valtakunnansarjassa?

JoKen Joensuun karavaani starttaili moottorejaan aikaisin ennen kukonlaulua suuntanaan ei mikään muu kuin Suomen Chicago.

Lahti ei välttämättä ole tunnettu ainakaan enää autoteollisuudestaan tai gangstereista, mutta luvassa varmasti vauhti ja kliseisen vaarallisia tilanteita.

JoKelaiset hieman aamupöpperössä kruisailivat Lahden Kisapuiston pesäpallokentälle ja ihmettelivät, kun ei ketään paikalla ollut.

Sittenhän sieltä takapenkiltä äkättiin, että kaatojahan se piti tänään tehdäkin. Noh, ei se auttanut, kuin heittää autoympäri ja autoa säästelemättä painaa keilahallille.

Jarrut kirskuen pysähdyttiin juuri ajoissa toisen pelin alkuun.

Onneksi ensimmäinen peli oli huilia JoKelaisilla.

 

Sen verran kauan oli aamiaisesta, että toiseen peliin lähdettiin hutunkeiton kautta. Tässä vaiheessa jo napattiin hieman niskalenkkiä vastustajasta, kun kapoteeni nappasi tuulettaen mailan käteensä Mikkeliläisten ST. Michael Bowlerssien näpeistä. Peli ei nyt aivan selvää huttua kuitenkaan lopulta ollut.

Mikkeliläiset peitottiin, kuitenkin tiukan nokittelin jälkeen lukemin 535-512.

 

Kolmannessa pelissä kohdattiin kaupungin kovimmat gangsterit Bay 2 joukkue.

Pelisuunnitelmaan kuului naputtaa niin maan perusteellisesti koukkunäpyä, että vastustaja väsyy.

Bayn joukkue pääsikin Jokelaisten mestarisuunnitelmasta jäljille viimeisessä ruudussa ja veti pelaajat odottelemaan näpyä.

Takatilanteessa JoKe tarjosikin vaakamailalla aivan sivurajan viereen palloa ja läpärihän siitä tuli. JoKelaiset kiittivät ja kumartivat, kun kenttärullasi ja peli voitettiin kunnarin jälkeen neljällä pisteellä 484-479.

 

Neljännessä pelissä vastaan asettui Kouvolan ei pallonlyöjien vaan Pinfansien joukkue.

Kouvolassa selkeästi tiedettiin JoKen metkut. Jokelaiset joutuivat nostamaan koppia ja ottamaan haavoja vasemmalta ja oikealta. Kun ei kentälle ollut asiaa veivät Pinfanssit ottelun nimiinsä 459-494.

 

Viidespeli alkoi menemään jo ajoittain hurlumhein puolelle, kun Kirittärien sisarseura JBC asteli näyttämölle.

Tästä ei paljon JoKen trio hätkähtänyt.

Pomppulyönti oli tällä kertaa aivan vastustamaton ase murtamaan JBC pakka.

Tolonen ei tällä kertaa paikkotaitoja esitelty lainkaan vaan heitettiin rehdisti kaikki kaatoja tai jättöjä. 7. ruutuun tuli 7-2 ja 10. ruudussa maisteltiin paikkaamatonta reikää.

Tolonen paukutti 229 omaan tauluunsa. Ratkaisu venyi tässäkin aivan loppuun, mutta voitto kirjaututettiin JoKen laariin pistein 472-466.

 

Kuudennessä pelissä Keurusselältä KSB asteli stadionille yleisön hurratessa. Tässä vaiheessa JoKelaiset jo lämmittelivät syöttölautasen ääressä. Eikä aikaakaan avaus vihellyksestä alkoi armoton tolppien syöttely, eikä siinä auttanut muu kuin KSB joukkueen sohia mahdottomiin palloihin. Sitten sen kerran, kun päästiin kentälle niin yritettiin kärkkyä aivan liian hanakasti. Sieltä nappailtiin kärpäsiä ympärikenttää, eikä KSB:llä ollut tällä kertaa mitään palaa. Ottelu meni lopulta JoKelle 559-425

 

Seitsemäs matsi käytiin savolaisia Ice-Bowlingia vastaan.

Talvihan se teki tekee jo tuloaan ja sitä oli havaittavissa myös kosteassa syysilmassa. Latautuneisuutta oli vielä jäljellä viime kaudelta jäljellä. Tässä pelissä miltei mentiin kotiutuslyönti kilpailuun. Tappikumuralla yritetiin murtaa Savolaisten rintamaa siinä lopulta onnistumatta.

Ice-Bowling venyi viimeisellä ulkopelillään hienoon syöksykoppiin ja ei se auttanut, kun tuomarin viheltää voitto ylä-savoon 442-458.

 

JoKelaiset sovittelivat jokeri paitaa päälleen vuorotellen ja voittoja napsittiin mukavasti kotiin.

Batmankaan ei haluaisi kohdata tämmöistä katrasta.

Päivän paras Jokelainen tuoja oli Tolosen Hanne 188.5 ka. Seuraavana etenijänä oli Taskisen Heli 161 ka. Lyömäpuolella seuraavaksi kunnostautuivat Satu Vehkamaa 151.67 ja Sari Vehkamaa 133.

Suuremilta välikohtauksilta näemmäs vältyttiin ja Chigaco osoittautui sopivan Joensuulaisille erittäin hyvin.

Kokonaisvoitot menivät 4-2 Jokelle ja ovat sarjataulukossa toisina 35 pinnaa perässä Ylä-Savon hurjattaria.

JM