Close this search box.

Energy Open Poran Pertti Pakariselle

Kuva Anu Tolvanen

Pertti Pakarinen vei Energy Openin voiton

Finaalin alkukilpailussa kärkeen keilannut PoRan Pertti Pakarinen sai vastaansa Joes Goldin Jani Mustaniemen. Finaalissa Jonille tuli heti alkun neljään ruutuun kolme tyhjää kun taas Pertti aloitti ysipaikolla ja yhdellä kaadolla sitten tyli reikä mitä hän ei onnistunut paikkaamaan. Jatkoa keilattiin noin 12 pisten erolla. Sitten kasi ja ysi ruutun Joni sai tuplan mikä tasoitti tilanteen. Kymppiruudun tiedettiin tuovan ratkaisun. Ensi avasi Pertti pelin ja tuloksena oli paikkaamaton neljän keilan reikä. Jonilta odotettiin kolmatta kaatoa mutta seiska keila jäi pystyyn avauksessa. Pertti sai reijästä pos vain yhden keilan ja tulos oli 168+tas. 29 pistettä eli 195. Paikolla ja kymppiruudun toisella heitolla olisi voitto tullut Jonin taskuun mutta seiska paikko heitto kuitenkin meni ohi keilasta. Tuloseksi tuli varsin vaatimaton 185 (151+34) eli yhdeksän pisteen tappio. Edellisessä hyvätasoisessa shoot out erässä Joni Mustaniemi keilasi 233 pistettä kaataessaan kolmanneksi sijoittuneen Joes Goldin Luukas Väänäsen (225) ja saman seuran pitkänlinjan keilaajan Jari Kärkkäisen (219).

Luukas nousi jatkoon ensimmäisestä pudotuspelistä missä hän voitti sekä Luken Mika Hyttisen että Joes Goldin Olli Rotko joka näin sijoittui kuudenneksi kilpailussa.

Kilpailun voittaja on tänä syksynä näyttänyt että runsas harjoittelu Cosmicissa tuo myös tulosta totesi kisan palkintoja jakanut Tomi Väänänen onnitellessan voittajaa.

Toinen Cosmicissa järjestetty erikoiskilpailu sai hyvän vastaanoton keilaajien keskuudessa ja jatkoa seuraa heti huomenna alkavassa Priima kisassa.