logo
Search
Close this search box.

Cosmicin kilpailut tauolle!

Hyvät keilaajat,

Koronavirus on meille Cosmicissa vakavasti otettava asia ja hallitsemattomasti leviävän viruksen takia Cosmic on päättänyt tänään 15.3.2020, että menossa oleva Hoitopiste Rotko Open jää tauolle ja viimeinen kilpailuviikko sekä finaali pidetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Haluamme kunnioittaa Suomen Keilailuliiton, viranomaisten ja THL:n suosituksia ja erityisesti juuri siksi kun suuri joukko keilaajiemme kuuluu johonkin riskiryhmään.

Tämän tavoitteena on hidastaa viruksen leviämistä ja siten vähentää tartunnan saaneiden määrää ja samalla helpottaa terveydenhuoltojärjestelmän kykyä auttaa kaikkia avun tarvitsijoita.

Cosmic on muuten avoinna normaalisti, mutta kaikki kisaerät on peruttu ensiviikolta (16.-22.3.) sekä maanantain 23.3.2020 finaali siirretään erikseen ilmoitettavalle päivälle.

Seuraamme aktiivisesti valtakunnallista koronaviruksesta tiedottamista ja ohjeistamista sekä reagoimme siihen tarvittaessa.

Harjoittelemaan pääsee siis toistaiseksi ja henkilökunnan sekä asiakkaiden sairastumisriskin vähentämiseksi olemme lisänneet desinfiointiaineita sekä käsienpesuohjeita. Lisäksi tehostamme päivittäistä puhtaanapitoa hallilla. Mikäli koet flunssan oikeita, niin pysythän kotona. Pesethän kädet hallilla tultaessa ja sieltä lähtiessä.

Ystävällisin terveisin
Tomi Väänänen ja Cosmicin henkilökunta