Close this search box.

Fredriksson vei pääpotin

Foto Anu Tolvanen

Teppo Fredriksson keilasi JoKen kisan voittoon

Alkukilpailun viimeisen viikon yhteistuloksella finaalipaikan lunastanut Joes Goldin Teppo Fredriksson otti luuulot pois muilta jo kuuden sarjan aikana. Ainostaan järjestävän seuran Hilkka Rakka pystyi hieman horjuttamaaan totaalitauolta palannutta Teppoa. Kuuden sarjan jälkeen Tepon etumatka Hilkaan oli 25 pistettä. Kahdesta muusta jatkopaikasta olikin sitten tiukka ottelu viimeissä sarjassa. PoRan Merja Määttänen latasi kahdeksan kaadon jonon ja tulokseski 256 mikä tiesi kolmattasijaa. JoKen kasikko Huoso vastaan Alvila päättyi Kari Alvilan voitoksi seitsemällä pisteellä.

Kilpailun voitto ratkaistiin neljän keilaajan kesken käydyssä round robin finaalissa, missä jaossa oli 30 pisteen bonukset voitosta. Teppo aloitti neljän keilaajan pelit heti voitolla kisan yllättäjää PoRan Merja Määttästä vastaan 206-183 Heti perään hurjalla kaatoiloittelulla (11) taipui JoKen Kari Alvila 279-225 tuloksella. Viimeisessä ottelussa sitten kokoajan kakkosijaa hallinnut JoKen Hilkka Rakka otti Teposta voiton niukasti 228-227 pistein. Eroa oli kuitenkin kertynyt sen verran että eroksi jäi 27 pistettä. Merja Määttänen nousi myös viimeissä pelissä Kari Alvilaa vastaan voittoon ja samalla kolmannelle sijalle kilpailussa. Suorituksia Joensuun Keilaajien erikoiskilpailu keräsi yli kaksi ja puolisataa.

Voittoisasti keilannut Fredriksson tuumaili että peli ei ollut hyvää vaikka katsomosta katsottuna sitä voidaan pitää hyvänä sillä hän oli nollatasoituksella kisan kärjessä lähes kokoajan. ”Totaalitauko keilailusta toi hyvän tuloksen” Teppo totesi kisan jälkeen.