logo
Search
Close this search box.

Naiset N1 betonielementtejä tutkimassa Kouvolassa

Lumipyryn ja Haddawayn saattelemana JoKen ryhmärämä suunnisti kohti harmaan valkeaa Kouvolaa.

Hallia ei meinannut millään löytyä muiden betoni kompleksien seasta Kouvolasta. Siinä sitten autokunta kierteli ympäri ämpäri Kouvolaa ja samalla ihasteli kaikkia harmaan sävyjä, mitä kaupungilla oli tarjota.

Hieman harmaasta kelistä yllättyneenä kohdattiin Ice-Bowling poppoo ensimmäisessä matsissa. Kiuruvedellä oltiin joulun seutuun vedetty muutakin kuin Pulkkaa. Tontut kertoivat, että melkoisia kivirekiä oli välillä Ice-Bowlilla mukana ja esitys oli väkevää Kiuruveteläisillä. K JoKelaiset olivat keskittyneet hieman enemmänkin piparin ja kinkun ahmintaan. Ottelusta kehkeytyi alkuasetelmasta huolimatta todella tasaväkinen ja ottelu ratkottiin perinteisesti 10. ruudussa. Voitto matkasi reessä Kiuruveteläisten matkaan numeroin 477-502.

 

Keurusselän isolta kirkolta vastaan asettui KSB. Hevosmiestentietotoimiston mukaan kaupunkiin ollaan lähivuosinaa asentamassa liikennevalot. Valoja tai ei KSB poppoolla oli tänään voitonkiilto silmissään. JoKelaiset olivat jo hieman pulassa paikka paikoin, mutta sitten löytyi pieni kynttilävakka, josta saatiin puhtia puhallettua JoKelaisten silmiin. Voitto kaivettiin lopulta neljäntoista metrin syvyydestä yhdellä pisteellä JoKelaisille 450-449.

 

Kotkanpesästä eli päämäjasta saapui St. Michel Bowlers. Ravurit olivat kuitenkin aivan liian vauhkoina JoKelaisia vastaan. Vaikka  JoKelaiset ottivat heti alusta asti ohjakset käsiinsä. JoKelaisilla kylläkin lähti välillä laukalle, muttei ei tuomaristolta hylkäystä kuulunut protesteista huolimatta. JoKelaiset ylittivät maaliviivan selvästi 545-411

 

Seuraavassa ottelussa oli ilmestynyt epämääräinen ehkä hiihtoliiton logoilla varustettu laukku oven pieleen. Tämä ei Lahtelaista Bay joukkuetta tuntunut hetkauttavan millään tavalla, mutta spekulaatiota riitti muiden joukkueiden kesken.

Välillä Lahtelaiset nautiskelivat Hardsporttia mukeistaan, kun JoKelaiset olivat ihan vesilinjalla poikkeuksellisesti. Puolivälissä ottelua alkoi Bayn hirveä vyörytys, jolle ei päätöstä näkynyt loppupäivänäkään. Bay veti köniin JoKelaisia 486-449 ja dominoi koko päivää ollen kierroksen ykkönen.

 

Jyväskyläiset olivat viettäneet harvinaisen pitkän uudenvuoden. Tainnut  ylenpalttinen juhliminen hieman verottaa JBC kuntoa. Pääasia että hauskaahan on ollut. Ottelusta nopeasti muotoutui ylijuoksu, kun JoKelaisilla ei ollut ruutikuivaa.

Ottelu ratkesi selvin lukemin JoKelaisille 460-376

 

Viimeisessä pelissä olivat JoKelaiset jo ankealla päällä. JoKelaiset eivät selvästi olleet tottuneet kaikkiin harmaan sävyihin vieläkään. Lonkeroa välillä tiedusteltiin Pinfanssin kotijoukkueelta, muttei sitäkään ollut heillä tarjota.

Tasoittavia, kun ei ollut tarjota niin eihän sitä jaksettu painaa loppuun asti vaan Kouvolattaret painoivat kymppiruudussa voiton itselleen 489-469.

JoKen quattrosta parhaiten pelasi Taskinen Heli 178.5 ka, seuraavana tulosta paukutti Tolonen Hanne 159.33 ka, Vehkamaan Satu löi tiskiin 147.33, Sisko Sari kyljessä kiinni tuloksella 127.

JoKelaisten ote kirposi ykkössijasta sarjassa 78 pisteen verran.

Tulokset:

JoKe Kouvola tulokset

-MJ-