Ajankohtaista

Nico Kärkkäinen kärkeen

Mainareiden Tomas Käyhkö avasi XXIX PORAN Tuplaturnauksen 279 pisteen tuloksella ensimmäisen sarjan. Toiseen sarjaan 211, kun kisan kakkosena jatkaa Tomi Turunen 237,243 ja kolmanneksi nousi JoKen Tuula Sivonen yhteistuloksella 423.

Tilanne kolmensarjan jälkeen. Tomas Käyhkö 717, Nico Kärkkäinen 693, Tomi Turunen 692 ja Tuula Sivonen 642.

Nico Kärkkäinen kärkeen kahdella hyvällä sarjalla 278, 267 yhteistulos neljän sarjan jälkeen 960. Toisena Tomas 885 ja Tomi Turunen. Luukas Väänänen on neljäntenä 853 ja Jari Kärkkäinen 850.

Viides sarja ei tuonut muutosta kärkikolmikkoon. Nicon ja Tomaksen ero52 pistettä. Tomi Turunen 21 pistettä Tomaksesta. Kolmen sakkiin vielä mahdollisuus Luukaksella, Jarilla sekä Myllerin Karilla.

Tomas nousi takaisin ykkössijalle tuloksella 1367. Kakkosena Nico Kärkkäinen 1328 joka saa vastaansa ensimmäiseen pudotuspeliin seurakaverin Tomi Turusen 1286. Neljäs sija Luukas Väänäselle 1246 javiidentenä kuten eilenkin parhaaana naikeilaajana JoKen Tuula Sivonen 1240.

Ensimmäistä pudotuspeliä hallitsi Tomi Turunen kolmosruudun jälkeen tehden viiden kaadon jonon ja loppuun vielä kymppiruutuun kakki ruudut ruksilla. Voittotulos Tomille 248 ja Nicolle 194 pistettä.

Finaalissa vastakkain Tomas Käyhkö ja Nico Kärkkäinen. Tuloksia hetken kuluttua. Tomas aloittineljällä kaadolla kun Tomille tuli ensin tyhjä kakkosruutuu ja heti perään reikä. Sarjassa Tomi omasi kolmen kaadon jälkeen takaa-ajon mutta ysi paikka kasiin katkaisi hyvän kirin. Lopputulokset Käyhkö 243 ja Tomi Turunen 200. Grande finaaliin Tomas joka saa vastaansa Jari-Pekka Holopaisen.

Cosmic Joulu Open

Cosmicissa alkaa ke 25.11. Joulu Open, jossa palkintona kinkkujen ja suklaan lisäksi 300 euroa voittajalle.

Tasoitukset on 215/80%, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä finaaliin. Pelataan 3 sarjan lappuja ja edullisemmin saa pelata jos heittää kerralla 6 sarjaa.

Finaali pelataan suoraan paras kolmesta pelitavalla, jossa 16 finalistia arvotaan kaavioon ennen finaalin alkua.

Olosuhde julkaistaan huomenna, mutta helppo joulukeli siitä tulee.

Alkukilpailua voi pelata myös kilpailuerien ulkopuolella ja vaikka yksinään yhdellä radalla. Radanhoidot tehdään aina ennen 12.30 ja 18.30 erää ja muulloin tarvittaessa.

Ilmoittaudu kilpailueriin tästä!

Voitto Jari-Pekka Holopaiselle Kuntokeitaalta

XXIX PoRan Tuplaturnausken ensimmäinen finaali käytiin Kuntokeitaalla, missä karsinnasta jatkoon selvinneet keilaajat ottivat mittaa toistaan. Ennakkoon oli veikattu että molemmat kisat voittaa sama keilaaja mutta tämä ei nyt toteudu koska voiton vienyt Joes Goldin Jari-Pekka Holopainen ei ole Cosmicissa käytävässä finaalissa mukana. Nyt sitten jännitetään voittajien kohtaamista. Se että kumman kisan voittaja ottaa tuplakisan keskinäisen voiton selviää tiistai illan päätteksi.

Se on siinä 49. täysosuma. Kuvassa Tomas Käyhkö, myös selin kisan voittaja Jari-Pekka Holopainen sekä onnitelmassa kisan kakkonen Kari Haakana.

300 Tomakselle!

Mainareiden Tomas Käyhkö hallitsi pitkään Kuntokeitaalla käytyä finaalia. Alkusarjat 193,246,235 ja 300 näyttivät että maajoukkuemies karkaa kaikkien tavoittamattomiin. Kolmannen sarjan haparoinnista selvinnyt Joes Goldin ”Jape” Holopainen ei kuitenkaan lannistunut vaan aloitti huikean kirin missä viimeinen sarja ratkaisi kärkipaikan. Ero oli kahdeksan pistettä Tomaksen eduksi ennen viimeista kuudetta sarjaa. Molemmat tekivät parhaansa oli lopputulos että samassa pöydässä keilaanneet entiset seurakaverit vaihtoivat kärkipaikan sillä Jape keilasi 258 ja Tomas 244. Kolmannesta pudotuspeli paikasta olikin sitten monella keilaajalla mahdollisuus lunastaa paikka ensimmäiseen otteluun. JoKen seurakaverukset ”Karit” Haakana ja Alvila ja siinä vielä Tuula Sivonen samasta seurasta selvittivät paremuutensa. Kahdeksan pisteen johdossa ollut Haakanan Kari sai aikaan hyvän sarjan 228 johon Tuula eikä Kari pystynyt vastaamaan. Alvilan viimeinen sarja 222 ja sijoitus neljäs. Tuula Sivonen parhaana naiskeilaajana sijoittui viidenneksi. Seuraaville sijoille tulivat PoRan Kari Myller ja Luken Anu Tolvanen.

Haakanalle iso ”päänahka”!

Loppuhuipennus käytiin sitten yhdensarjan pudotuspelein jossa ensin kakkonen ja kolmonen olivat vastakkain. Palkintopotteja ja voittoja louhinut ”Mainari” Tomas Käyhkö ei saanut aivan edellisten sarjojen kaatoputkea päälle joten hyvää paikkopeliä keilannut Kari Haakana pääsi näin kuittaamaan voiton. Voiton varmisti kymppiruudun ehjä peli. Puhtaat tulokset olivat Tomas Käyhkö 219 ja Kari Haakana 196 + tas. 38 pistettä toi voiton 15 pisteen erolla. Tomas on myös toisessa PoRan tuplaturnauksen finaalissa Cosmicissa jossa on varmaan revanssihenkeä mukana ja taistelee myös kärkipaikasta.

Voittajan on helppo hymyillä. Jari-Pekka Holopainen tekee uutta tulemista joensuulaiseen keilailuun.

Jape” taisteli kaadon viimeiseen ruutuun!

Loppuottelu ja pääsy Cosmiciin huipentui Kari Haakanan ja Jari-Pekka Holopaisen välillä viimeiseen heittoon. Peli jo näytti menetyltä kun Jape teki rajan puoliväliin tyhjän mutta nousi vielä triplalla taistelmaan voitosta. Mies veti happea ja laski pisteitä ennen viimeistä ruutua ja antoi Kari heittää kymppiruudun loppuun. Vain kaato riitti tuomaan voiton sillä Japella oli pienemmät tasoitukset ja tämä kaato toi lopputulokseksi tasapelin. Loppupisteet Jari-Pekka 215 (192+23) – Kari 215 (177+38). Jari-Pekka Holopainen nähdään illalla voittajien kohtaamisessa missä voittaja kuittaa lisää hilloa takataskuun eikä hävinnytkään jää ilman kipukorvausta.

-jormalaa-

Japelle Kuntokeitaan finaalin voitto

Mainareiden Tomas Käyhkö jatkaa hyvää pelia PoRan Tuplaturnauksen finaalissa Kuntokeitaalla. Neljänteen sarjaan 49. kolmesatanen.

ENSIMMÄISEN PUDOTUSPELIN VOITTO HAAKANALLE.

Tomas Käyhkö Mainarit vs Kari Haakana JoKe 219-234

Finaali Jari Pekka Holopainen Joes Gold vs Kari Haakana JoKe Ensimmäiseen ruutuun molemmille reikä. Japelle tyhja kuudenteen mutta sitten tripla. Ratkaisu jäi kymppiruutuun joss viimeisen heiton kaato toi voiton Jari-Pekka Holpaiselle.

Pudotuspelien tulokset

XXIX PoRan Tuplaturnauksen finalistit Cosmic

Finaali tiistaina 24.11.2020 klo 17:30. Finaalit huipentuvat molempien kisojen voittajien kohtaamiseen illan päätteeksi Cosmicissa.

Finalistit
XXIX PoRan TUPLATURNAUS
COSMIC
NimiSeura
1Nico KärkkäinenJoe’s Gold
2Luukas VäänänenMainarit
3Tomi TurunenJoe’s Gold
4Jari KärkkäinenJoe’s Gold
5Kari MyllerPoRa
6Tomas KäyhköMainarit
7Martti HämäläinenJoKe
8Hanne TolonenJoKe
Ve1Tapani MoilanenLukke
Ve2Timo PiiroinenPoRa
Na1Tuula SivonenJoKe
Na2Anu TolvanenLukke

Suosittelemme kaikkia käyttämään suojamaskeja kilpailualueen ulkopuolella!

PoRan Tuplaturnauksen finalistit Kuntokeidas

Finaalissa keilaavat maantantaina 23.11.2020 klo 17:30.

Finalistit
1Jari-Pekka HolopainenJoe’s Gold
2Tomas KäyhköMainarit
3Pertti PakarinenPoRa
4Anu TolvanenLukke
5Hannu PiipponenPoRa
6Timo PiiroinenPoRa
7Kari MyllerPoRa
8Heikki HärkönenPoRa
Ve1Kari HaakanaJoKe
Ve2Kari AlvilaJoKe
Na1Tuula SivonenJoKe
Na2Satu VehkamaaJoKe

Keilaajia ja katsojia suositellaan käyttämään kasvomaskeja ratojen ulkopuolella.

Tiistain 24.11.2020 VETERAANIKISA PERUUTETTU

Joensuun kiihtyneen koronatilanteen johdosta tiistain 24.11.2020 VETERAANIKISA on PERUUTETTU.

Loppuvuoden veteraanikisoista, seuratkaa ilmoittelua JoenKL sivuilta tai tiedustelkaa Kuntokeitaan tiskiltä

Sivu 1 (43)12345...102030...Viimeinen »