Ajankohtaista

Vaalikokous

Joensuun keilailuliiton vaalikokous pidetään maanantaina 29.6.2020 klo 18.00 alkaen Kuntokeitaalla. Ennen kokousta on kahvitarjoilu.

Hoitopiste Rotko Open pelataan loppuun syyskuun alussa!

Hoitopiste Rotko Openin viimeinen viikko keilataan 31.8.-7.9.2020 ja finaali ma 7.9.2020 klo 17.30. Kilpailunjärjestäjä ja kilpailun yhteistyökumppani päätyivät tähän ratkaisuun, jolla varmistetaan mahdollisimman monen jo finaalipaikan varmistaneen osallistuminen loppukilpailuun.

TIEDOTE

VALLITSEVASTA TILANTEESTA JOHTUEN KEVÄTKISA ON LOPETETTU. UUSIEN RAJOITUKSIEN PURKAMISEN MYÖTÄ PYRIMME ALOITTAMAAN KESÄKISAN 01.06.2020 ALKAEN. SEURAILEMME TILANNETTA.

T. KUNTOKEIDAS

Veroasiaa keilaajille!

Hei, Ajankohtaista, jos palkinnot eivät ole menneet Tukisäätiöön, muistakaa käydä Omaverossa kirjaamassa vähennykset, niin hölmöltä kuin se tuntuu, palkinnonmaksulomakkeelle kirjatut vähennykset ei siirry henkilökohtaiseen verotukseen vaikka kilpailunjärjestäjä joutuu sen kokonaissumman ilmoittamaan. Ja kirjatkaa kaikki vuoden aikana kertyneet kulut, tästähän ei ole selkeää päätöstä. Palkkionmaksulomakkeelle kirjatut tiedot eivät siirry verottajalle vaan kilpailunjärjestäjä tekee ilmoituksen maksetusta palkkiosta suoraan sähköisesti veottajalle. Nyt on kiire tehdä tänään kuluvähennykset omaveron kautta!

-jormalaa-

Tervehdys veteraanikeilaajille!

Veteraanikeilailu kaudella 2019-20 on tänään 21.4.2020 laitettu pakettiin vaikka se päättyikin ennen aikojaan maaliskuussa. Kiitos osallistumisesta! Ruokailu järjestetään ja palkinnot jaetaan tulevan kauden alussa. Voikaa hyvin!

Koronasta huolimatta mukavaa kesää toivottaa vetäjät Pirjo ja Heikki

Tiistaikisa peruttu toistaiseksi

Nyt kun hallitus otti kovan kannan kokoutumis vapauteen koronaviruksesta johtuen. Veteraanien tiistaikisa laitetaan tauolle siihen asti kun tilanne rauhoittuu. Kun asiassa ilmenee uutta siitä ilmoitetaan keilaajille. Velsu E vpj

Sivu 1 (40)12345...102030...Viimeinen »