Keilaseura PoRa ry.

Tervetuloa PoRan sivuille!

Keilaseuramme nimi muuttui sääntöuudistuksen yhteydessä. Lyhenteenä edelleen säilyy PoRa. Seura täyttää tänä vuonna 30 v. 12.09.2021

Aktivinen keilaseuramme toimii!

Seura osallistuu kaudella paikallissarjaan, sekä veteraanien valtakunnansarjaan yhdellä joukkueella kakkossarjassa. Seuramme harjoitukset Kuntokeitaalla ja Cosmicissa toimintasunnitelman mukaisesti.

Tervetuloa myös uudet jäsenet mukaan toimintaan. Helpoiten voit liittyä jäseneksi tulemalla harjoitusvuoron aikana keilahallille. Kysy kassalta mitkä radat on varattu seurallemme ja tule juttelemaan!

Hallitus: Puheenjohtaja: Jorma Laatikainen, puh: 050 0978 147, sähköposti: jorma.laatikainen@saunalahti.fi

Sihteeri: Tapio Manninen, puh: 050 3871 802, sähköposti: tapio.manninen60@gmail.com

Hallituksen muut jäsenet: Kari Myller (varapj), Anne Pakarinen, Hannu Laakkonen, Kari Laatikainen, Timo Piiroinen

Yhteystiedot: Keilaseura PoRa ry. Kalevankatu 32 b A 20 80100 JOENSUU

PoRa juhli 30v. taivaltaan

Poralaiset juhlivat Kuntokeitaalla seuran jäsenten ja kutsuvieraiden kanssa. Juhlapuhujana tilaisuudessa oli Tapani Nuutinen. SKL:n liittohallituksen jäsen jakoi Tapio Manniselle ja Kari Myllerille myönnetyt kultaiset ansiomerkit. Joensuun Keilailuliiton puheenjohtaja Veli Escner ja sihteeri Satu Vehkamaa kiinnittivät JoenKL:n kultaisen ansiomerki Heikki Härköselle. Hopeiset puolestaan Hannu Laakkoselle, Anne Pakariselle, Arto Heiskaselle ja Timo Piiroiselle. Illan musiikista vastasi Duo Kaksi Kitaraa sekä Juha Palosuo sekä Tapani Nuutinen. Ilta sujui iloisissa merkeissa hyvän ruuan ja ohjelman merkeissä. PalloarpajaisissaSport Bowling lahjoittama onni suosi Jouni Miettistä. Kuntokeitaan kuukausikortti meni Erkki Nordströmille. Lisäksi jaettiin sekä ”lasisia” laulukirjoja että suklaata onnekaille. Juniori- ja nuorisostipendin sai Nico Kärkkäinen.

Kuvassa JoenKL ansiomerkkien saajat. Kultaa. Heikki Härkönen, hopeiset Arto Heiskanen, Anne Pakarinen, Timo Piiroinen sekä Hannu Laakkonen. Ansiomerkkien jakajat Veli Escner ja Satu Vehkamaa (kuva J.L)

PoRa kiitää kaikkia onnittelluista sekä tavaralahjoituksista!

Tapaamisiin Juhlaturnauksen finaalissa ma 13.12.2021 klo 17:30

JoKelle seuraottelun voitto!

PoRan ja JoKen välinen seuraottelu päättyi selvin numeroin Jokelaisille. Selitellä ei kannata vaikka yksi mies keilattiin ”sairastuvalle”! Jokelaisten parasta peliä esitti Hanne tuloksella 1272. Jukka H säesti hyvin jääden vain 19 pistettä ja kisan yllättäjänä voidaan pitää hyvän kisan keilannut pj. Satu Vehkamaa tuloksella 1224. Poralaisten paras oli pj. tuloksella 1291 ja Hannu Laakkonen kakkosena vain kaksi pistettä Anne Pakarisen edellä. Seuraotteluperinne jatkuu keväällä kun JoKe isännöi omaa kisaansa. Poralaiset kiittää vastustajia ja toivottaa kaikille Hyvää Joulun alus aikaa se Itsenäisyyspäivää!

Tulokset liitteenä

-jormalaa-

Merja Määttänen ja Hannu Laakkonen PoRan uudet mestarit

Poralaiset ratkoivat 30. k erran seuranmestaruuksista. Naisten kisan voittoon keilasi Merja Määttänen tuloksella 1197, toiseksi keilasi viimevuoden mestari Anne Pakarinen ja kolmanneksi Eila Jalkanen. Miesten mestaruuden voitti ensimmäiistä kertaa Hannu Laakkonen TULOKSELLA 1325, toiseksi tuli Jorma Summanen 1297 ja kolmanneksi Juhani Ryynänen. Kärkikaksikko laittoi myös juhlaturnauksen tulosluetteloa uusiksi nousemalla finaaliehdokkaiden joukkoon.

Hannu Laakkonen uusi PoRan mestari v. 2021

Merja paras seuraottelussa

PoRa ja Atrium mittelivät 11 keilaajan joukkueilla PoRan 30v. juhlaturnauksen merkeissä. PoRa otti voiton isännän elkein ja eroa kertyi peräti 452 pistettä. Poralaisten paras oli hyvään syyskuntoon noussu Merja Määttänen tuloksella 657 pistettä. Kakkossijan otti Erkki Nordström tasaisella suorituksella pisein 630. Summasen Joppe ja Piiroisen Timppa kävivät seuraavasta sijasta tiukan kisan ja piste erotti miehet.

Atriumin ykkönen oli seuran puheenjohtaja Mikka Pietiäinen tuloksella 606. Toisena myös ainakin PoRan iän 30v. keilannut ”lehtimies” Esko Kähkönen pistein 589. ”Pankkiiri” Hämäläinen kolmantena tuloksella 566.

Jumpopalkinnot menivät Tapiolle ja Markulle. PoRa kiittää Atriumin keilaaajia pitkästä yhteistyöstä ja kutsuu seuran edustajan 30v. juhliin.

Tulokset

Kuukausikisan voitto toistamiseen Karille!

Kärkikolmikon muodostivat marraskuun kuukausikisassa Kari Laatikainen 1259, Anne Pakarinen 1228 ja Lauri Nenonen 1202. Neljässija meni Juha Palosuolle ennen Jorma Summasta. Seuraava kuukausikisan onkin sitten seuranmestaruuskisa 28.11.2021 klo 16:30 erässä.

Seuraavaksi keilataan seuraottelu Atriumia vastaan maanantaina 15.11. kts. klo aika nettivaraussivulta.

Tulokset marraskuun kuukaausikisan jälkeen

Karille voitto kuukausikissa

PoRan 30v. juhlavuoden ensimmäisen kuukausikisan voitto perustajajäsenelle.

Harvakseltaan keilaava Kari Laatikainen otti voiton vain neljän pisteen erolla ”kivimies Jussi Ryynäsestä”. Kolmanneksi keilasi Pentti Pöppönen. Kausi on alussa niinpä haastavassa olaosuhteessa jäätiin reilusti alle omantason. Seuraava kisa keilataan Cosmicissa kuukauden puolivälissä. Muistutut vielä kaikille että harjoitusvuoro Cosmicissa maanantaisin klo 17-18 ja sama aika torstaina Kuntokeitaalla tämän vuoden loppuun asti

Kuukausikisan tulokset syyskuu

Sivu 1 (7)12345...Viimeinen »