Juniorit

Hei keilajunnu/junnun vanhemmat

Joensuussa on pelkästään nuorille tarkoitettu keilaseura nimeltään HiRollers.

Toimintamalli?

Perinteisistä keilaseuroista poiketen HiRollers toimii täysin nuorten omilla ehdoilla, jolloin heidän omilla toivomuksillaan on erittäin suuri rooli seuran toiminnassa.

Ei ole pakko!

-Punaisena lankanamme on se, että mitään ei ole pakko tehdä. Ei ole pakko oppia mitään, jollei itse halua. Ei ole pakko olla aina harjoituksissa läsnä, jollei itse halua. Pääasia on, että kaikki voivat harrastaa ja ennen kaikkea, että kaikilla on hauskaa.

Jokainen valitsee itse oman tasonsa!

– Jokainen saa itse valita miten paljon haluaa saada valmennusta ja miten paljon haluaa lajiin aikaansa panostaa.

Mitä se maksaa?

Toimintaan tutustumassa voi käydä joko Kuntokeitaan keilahallilla tiistaisin klo 17-18 (5 €/kerta) tai Cosmicissa tiistaisin klo 17-18 tai torstaisin klo 17-18 (6 €/kerta).

Seuran liittymismaksu (sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun) 20 Euroa. Tämä sisältää vakuutuksen, seuran pelipaidan käyttöönsä, 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Keilaaja-lehden, Suomen keilailuliiton lisenssin sekä normaalia halvemman harjoittelun Joensuun keilahallilla torstain vuorolla.

Ketkä ovat toiminnassa mukana?

Seuran toimintaa ja ohjausta pyörittää Joensuun Keilailuliiton koulutustoimikunta. Toivomme myös Teitä vanhempia mukaan seuran aktiiviseen toimintaan.

JoenKL:n psta

Jukka Hirvonen

045 1669696

jukka58.hirvonen@gmail.com

Syksyn 2022 junnutreenit

Hei!

Junnutreenit alkavat molemmissa halleissa syyskuun ensimmäisenä tiistaina klo 17-18. Cosmicissa on treenit myös torstaisin klo 17-18. Kuntokeitaalla hinta on 5 €/kerta ja Cosmicissa 6 €/kerta.

Tervetuloa!

UUSIMMAT JUNIORI-UUTISET

Syksyn 2022 junnutreenit