SYKSY 2014

31.8.2015

Hei keilajunnu / junnun vanhemmat

Tietoa tulevasta kaudesta:

Osa vanhemmista pojistamme (Anssi, Anton, Nico, Tomas ja Tomi) siirtyivät varsinaisiin kilpaseuroihin ja se vaikuttaa jonkin verran toimintaamme. Tulevaisuudessa keskitymme olemaan ns. sisääntuloseura, jossa kilpaileminen ei ole entisenlaisessa roolissa. Näillä näkymin lopetamme tiistaiset tekniikkatreenit. Jos on halua tekniikan hiomiseen, niin sitä järjestetään, mutta kurssimuotoisesti (ei säännöllisiä treenejä). Toki torstaisin neuvomme ja katsomme heittosuorituksia.

Harjoituksista ja valmennuksesta

Torstaiharjoitukset alkavat torstaina 4.9. klo 17.00 (Jukka Hirvonen)
Harjoitusmaksu on edelleen 4 €/kerta
Järjestämme kuukausittain harjoitusten yhteyteen mahdollisuuden tutustua myös muihin lajeihin

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on 20 € (yli 18 v. maksu on 45 €) ja tili FI52 5770 0510 0227 72. Eräpäivä on syyskuun 14.

Kausikortti

Halliyrittäjä myy junioreille kausikorttia hintaan 80 € / kuukausi. Kortilla voi mennä keilaamaan aina kun hallilla on tilaa (toki asian voi varmistaa jo kotoa lähtiessä). Ko. kortin hankkinut ei tarvitse maksaa harjoitusmaksuja. Kortti on henkilökohtainen ja mahdollisen kaverin tulee maksaa oma osuutensa radasta, jos keilataan kahdestaan. Kortilla pääsee myös hallin kuntosaliin.

Sinettiseura

Keväällä saimme sinettistatuksen ja toimimme sen mukaan.

Sinettiseuraohjeet korostavat alkuverryttelyn tärkeyttä, joten pyrimme tulemaan harjoituksin noin 5 minuuttia aiemmin ja verryttelemään lihaksistomme lämpimäksi ennen keilausta.

Kilpakeilailu

Harjoitusten yhteydessä järjestämme kisoja jos on halukkuutta.

JoenKL:n psta

Jukka Hirvonen

045 1669696

jukka58.hirvonen@gmail.com