P-K Rakentajien Keilaseura

Tervetuloa PoRan sivuille!

Aktivinen keilaseuramme toimii! Seura osallistuu kaudella 2018-2019 paikallissarjaan kahdella joukkueella, sekä veteraanien valtakunnansarjaan yhdellä joukkueella kakkossarjassa. Seuramme harjoitukset Kuntokeitaalla torstaisin klo 17.30-18:30.

Tervetuloa myös uudet jäsenet mukaan toimintaan. Helpoiten voit liittyä jäseneksi tulemalla harjoitusvuoron aikana keilahallille. Kysy kassalta mitkä radat on varattu seurallemme ja tule juttelemaan!

Hallitus: Puheenjohtaja: Jorma Laatikainen, puh: 050 0978 147, sähköposti: jorma.laatikainen@saunalahti.fi

Sihteeri: Tapio Manninen, puh: 050 3871 802, sähköposti: tapio.manninen60@gmail.com

Talous ja kirjanpito: Tapio Manninen, puh: 050 3871 802, sähköposti: kts. ed.

Hallituksen muut jäsenet: Kari Myller (varapj), Heikki Härkönen, Anne Pakarinen, Pentti Pöppönen ja Tapio Manninen.

Yhteystiedot: P-K Rakentajien Keilaseura Kalevankatu 32 b A 20 80100 JOENSUU

Joulukuun k-kisa

Joulukuun kuukausikisan voitti Timo Piiroinen tuloksella 1291 toisena Anne Pakarinen 1273 ja kolmas Merja Määttänen 1239. Yhteiskisaa johtaa Kari Myller, Heikki H seuraavana ennen Pertti Pakarista jolta uupuu yksi tulos.

Hyvää Uuttavuotta kaikille poralasille! seuraava kuukausikisa tammikuussa Cosmicissa.

Tulokset

Tasapeli seuraottelussa

Harvinainen tasapeli nähtiin PoRan ja Mättäjien välisessä seuraottelussa. Ainostaan jos halutaan jossitella oli poralaisilla hieman vähemmän tasoituksia, mutta lopputulos oli että eroa oli nolla pistettä. Joukkueiden parhaat olivat PoRa Pekka Kuokkanen ja Mättäjät Matti Partanen. Hienosti sujuneen kolmensarjan kilpailun päätteeksi juotiin kahvit.

Tulokset

JOKELAISET VOITTOON PORALAISISTA

JoKen keilaajat voittivat PoRan keilajoukkueen perinteisessä seuraottelussa kuudella pisteellä. Lähes kaikki poralaiset kyllä ottivat tappion vähän omaankin piikkiin sillä tyhjiä tuli luvattoman paljon ja siitä kertoo myös tulosluettelo. Ainoana paritulokseen ylsi JoKen Martti Hämäläinen keilaten 1225 puhtaana, kun kukaan muu ei saanut edes yhtätoista kasaan kuuteen sarjaan. PoRan paras oli Pertti Honkanen tuloksella 1088 pistettä. PoRalaiset odottavat kevättalven revanssia kiittävät hyvästä vastustuksesta. ”mieshän se on hävinnytkin mies jne….

Kuukausikisa tiukkaakin tiukempi!

Pertti Pakarinen vei lokakuun kuukausikisan nimiinsä kahden pisteen erolla ennen Heikki Härköstä ja Hannu Piipposta eikä Arto Heiskanenkaan jäänyt kuin pinnalla kolmannesta sijasta. Kisa oli niin tasainen että voitaisiin kokeilla vaikka toinenkin kisa vielä PoRan tuplaturnauksen aikana. Muistetaan osallistua molempien hallien kilpailuun että saamme oman seuran keilaajia myös finaaleihin. Huomaa nais- ja veteraanikeilaajien ns. lisäpaikat.

Seuraava kuukausikisa on Cosmicissa mikäli se ei ole varattuna 21. 11. klo 12:30. Syyskauden päättää perinteinen kinkkukisa ja pikkujoulu Kuntokeitaalla 19.12. klo 13 alkaen.

Yhteitulokset

Onnittelut Tapiolle!

Poralaiset toivottavat Paljon Onnea Tapiolle merkkipäivän johdosta!

Hannu voitti PoRan kuukausikisan

Hannu Laakkonen keilasi niukan voiton Poran kolmannessa kevätkauden kuukausikisassa. Tulksella 1063 irtosi kahden pisten erolla voitto Hannu Piipposesta. Kolmanneksi keilasi Anne Pakarinen häviten Hannulle vain viisi pistettä. Kokonaiskisassa Kuokkasen Pekka on vähän karkumatkalla mutta muutoin on todella tasaista ja kaksi seuraavaa kierrosta ratkaisee paljon sijoituksia. Erot ovat kymmenen kärjessä vain muutamia pisteitä. Seuraava kisa keilattan Cosmicissa 29.3.2020.

Tulokset ja yhteistilanne.

Sivu 1 (5)12345