Keilaseura PoRa ry.

Tervetuloa PoRan sivuille!

Keilaseuramme nimi muuttui sääntöuudistuksen yhteydessä. Lyhenteenä edelleen säilyy PoRa. Seura täytti 30 v. 12.09.2021

Aktivinen keilaseuramme toimii!

Seura osallistuu tulevalla kaudella aktiivisesti kilpailutoimintaan sekä järjestää jäsenille myös muuta vapaa-ajan toimintaa. Vakiintuneesti seurajärjestää kauden avajaiset ja päättäjäiset sekä pikkujoulun sekä erikoiskilpailun. Lisäksi osallistumme SM-kisoihin sekä paikallissarjaan, Seuramme harjoitukset Kuntokeitaalla ja Cosmicissa toimintasunnitelman mukaisesti.

Tervetuloa myös uudet jäsenet mukaan toimintaan. Helpoiten voit liittyä jäseneksi tulemalla harjoitusvuoron aikana keilahallille. Kysy kassalta mitkä radat on varattu seurallemme.

Hallitus: Puheenjohtaja: Kari Laatikainen, puh: 050 581 6018, sähköposti: kari@expotalo.fi

Hallituksen muut jäsenet: Kari Myller (varapj), Timo Piiroinen, Pertti Pakarinen, Pekka Kuokkanen. Varajäsenet Hannu Laakkonen ja Hannu Pipponen

Yhteystiedot: Keilaseura PoRa ry. Kottaraisentie 15, 80130 JOENSUU

Myllerin Karille k-kisan voitto

Tasaisen kieroksen paras oli Kari Tuloksella 1246, toisena Ryynäs Jussi joka viimeisellä sarjalla taisi menettää voittonsa. Menikö hermot vai tarkkuus johtoasemass? Kivijussin tulos 1230. Kolmannelle sijalle nousi hienon viimeisen sarjan myötä Anne tuloksella 1223 ja vain pinnan päähän jäi Lauri Nenonen 1222 ja siitä pinnan puolestaan Perttti Hokanen 1221Yhteistuloksissa kärjessä Kari Myller , toisena Joppe Summanen ja kolmantena Pöppösen Pena. Huhtikuussa vimeinen kisa jolloin kärkisijat ratkeavat.

JoKe-PoRa Seuraottelu

Tiukkaakin tiukempi trilleri saatiin jälleen kun kaksi titaania otti yhteen. PoRalta Piipposen Hannu löysi heti alusta jyvän ja alkoi pommittamaan kaatoja tasaisesti. Lopulta Hannu sai naputettua kasaan 1376 pistettä tasoituksellisena. JoKelta Hämäläisen Martti sovitteli viittaa ylleen ja teki hienosti 1417 ja puhtaanakin ylivoimaisesti ottelussa eniten 1315 pistettä. Martti ja Hannu myös nappasivat palkinnot selvällä erolla seuraavaksi tulleisiin Tolosen Aarneen 1315 ja Mannisen Tapioon 1276. Poran Joukkue keilasi paljon tasaisemmat tulokset, muttei se tällä kertaa riittänyt aivan voittoon. Eroa jäi vaivaiset 2 pistettä JoKen hyväksi. -Matias J.-

Hannulle voitto kuukausikisasta!

Hannu Laakkonen kirjautti kovimmat pisteet helmikuun kuukausikisasta. Myllerin Kari oli kakkonen ja yllättäjänä tällä kertaa Tapio Manninen sijoittuen kolmanneksi. Yhteistuloksissa Joppe ja Kari kärkipaikoilla eikä muutkaan ole kuin muutaman pisten päässä.

PoRa juhli 30v. taivaltaan

Poralaiset juhlivat Kuntokeitaalla seuran jäsenten ja kutsuvieraiden kanssa. Juhlapuhujana tilaisuudessa oli Tapani Nuutinen. SKL:n liittohallituksen jäsen jakoi Tapio Manniselle ja Kari Myllerille myönnetyt kultaiset ansiomerkit. Joensuun Keilailuliiton puheenjohtaja Veli Escner ja sihteeri Satu Vehkamaa kiinnittivät JoenKL:n kultaisen ansiomerki Heikki Härköselle. Hopeiset puolestaan Hannu Laakkoselle, Anne Pakariselle, Arto Heiskaselle ja Timo Piiroiselle. Illan musiikista vastasi Duo Kaksi Kitaraa sekä Juha Palosuo sekä Tapani Nuutinen. Ilta sujui iloisissa merkeissa hyvän ruuan ja ohjelman merkeissä. PalloarpajaisissaSport Bowling lahjoittama onni suosi Jouni Miettistä. Kuntokeitaan kuukausikortti meni Erkki Nordströmille. Lisäksi jaettiin sekä ”lasisia” laulukirjoja että suklaata onnekaille. Juniori- ja nuorisostipendin sai Nico Kärkkäinen.

Kuvassa JoenKL ansiomerkkien saajat. Kultaa. Heikki Härkönen, hopeiset Arto Heiskanen, Anne Pakarinen, Timo Piiroinen sekä Hannu Laakkonen. Ansiomerkkien jakajat Veli Escner ja Satu Vehkamaa (kuva J.L)

PoRa kiitää kaikkia onnittelluista sekä tavaralahjoituksista!

Tapaamisiin Juhlaturnauksen finaalissa ma 13.12.2021 klo 17:30

JoKelle seuraottelun voitto!

PoRan ja JoKen välinen seuraottelu päättyi selvin numeroin Jokelaisille. Selitellä ei kannata vaikka yksi mies keilattiin ”sairastuvalle”! Jokelaisten parasta peliä esitti Hanne tuloksella 1272. Jukka H säesti hyvin jääden vain 19 pistettä ja kisan yllättäjänä voidaan pitää hyvän kisan keilannut pj. Satu Vehkamaa tuloksella 1224. Poralaisten paras oli pj. tuloksella 1291 ja Hannu Laakkonen kakkosena vain kaksi pistettä Anne Pakarisen edellä. Seuraotteluperinne jatkuu keväällä kun JoKe isännöi omaa kisaansa. Poralaiset kiittää vastustajia ja toivottaa kaikille Hyvää Joulun alus aikaa se Itsenäisyyspäivää!

Tulokset liitteenä

-jormalaa-

Merja Määttänen ja Hannu Laakkonen PoRan uudet mestarit

Poralaiset ratkoivat 30. k erran seuranmestaruuksista. Naisten kisan voittoon keilasi Merja Määttänen tuloksella 1197, toiseksi keilasi viimevuoden mestari Anne Pakarinen ja kolmanneksi Eila Jalkanen. Miesten mestaruuden voitti ensimmäiistä kertaa Hannu Laakkonen TULOKSELLA 1325, toiseksi tuli Jorma Summanen 1297 ja kolmanneksi Juhani Ryynänen. Kärkikaksikko laittoi myös juhlaturnauksen tulosluetteloa uusiksi nousemalla finaaliehdokkaiden joukkoon.

Hannu Laakkonen uusi PoRan mestari v. 2021

Merja paras seuraottelussa

PoRa ja Atrium mittelivät 11 keilaajan joukkueilla PoRan 30v. juhlaturnauksen merkeissä. PoRa otti voiton isännän elkein ja eroa kertyi peräti 452 pistettä. Poralaisten paras oli hyvään syyskuntoon noussu Merja Määttänen tuloksella 657 pistettä. Kakkossijan otti Erkki Nordström tasaisella suorituksella pisein 630. Summasen Joppe ja Piiroisen Timppa kävivät seuraavasta sijasta tiukan kisan ja piste erotti miehet.

Atriumin ykkönen oli seuran puheenjohtaja Mikka Pietiäinen tuloksella 606. Toisena myös ainakin PoRan iän 30v. keilannut ”lehtimies” Esko Kähkönen pistein 589. ”Pankkiiri” Hämäläinen kolmantena tuloksella 566.

Jumpopalkinnot menivät Tapiolle ja Markulle. PoRa kiittää Atriumin keilaaajia pitkästä yhteistyöstä ja kutsuu seuran edustajan 30v. juhliin.

Tulokset

Sivu 1 (7)12345...Viimeinen »