Keilaseura PoRa ry.

Tervetuloa PoRan sivuille!

Keilaseuramme nimi muuttui sääntöuudistuksen yhteydessä. Lyhenteenä edelleen säilyy PoRa. Seura täyttää tänä vuonna 30 v. 12.09.2021

Aktivinen keilaseuramme toimii!

Seura osallistuu kaudella paikallissarjaan, sekä veteraanien valtakunnansarjaan yhdellä joukkueella kakkossarjassa. Seuramme harjoitukset Kuntokeitaalla ja Cosmicissa toimintasunnitelman mukaisesti.

Tervetuloa myös uudet jäsenet mukaan toimintaan. Helpoiten voit liittyä jäseneksi tulemalla harjoitusvuoron aikana keilahallille. Kysy kassalta mitkä radat on varattu seurallemme ja tule juttelemaan!

Hallitus: Puheenjohtaja: Jorma Laatikainen, puh: 050 0978 147, sähköposti: jorma.laatikainen@saunalahti.fi

Sihteeri: Tapio Manninen, puh: 050 3871 802, sähköposti: tapio.manninen60@gmail.com

Hallituksen muut jäsenet: Kari Myller (varapj), Anne Pakarinen, Hannu Laakkonen, Kari Laatikainen, Timo Piiroinen

Yhteystiedot: Keilaseura PoRa ry. Kalevankatu 32 b A 20 80100 JOENSUU

Karille voitto kuukausikissa

PoRan 30v. juhlavuoden ensimmäisen kuukausikisan voitto perustajajäsenelle.

Harvakseltaan keilaava Kari Laatikainen otti voiton vain neljän pisteen erolla ”kivimies Jussi Ryynäsestä”. Kolmanneksi keilasi Pentti Pöppönen. Kausi on alussa niinpä haastavassa olaosuhteessa jäätiin reilusti alle omantason. Seuraava kisa keilataan Cosmicissa kuukauden puolivälissä. Muistutut vielä kaikille että harjoitusvuoro Cosmicissa maanantaisin klo 17-18 ja sama aika torstaina Kuntokeitaalla tämän vuoden loppuun asti

Kuukausikisan tulokset syyskuu

Timolle viimeinen kuukausikisa

PoRan viimeisen kuukausikisan voitti Timo Piiroinen. Kakkoseksi sijoittui Kari Myller ja kolmaneksi Anne Pakarinen.

Kauden 20-2021 voittoon keilasi Pertti Pakarinen 130 pisteellä. Toiseksi sijoittui Timo Piiroinen (123) ennen Kari Mylleriä (114). Anne Pakarinen seuraavana ennen Pekka Kuokkasta. Palkinnot jaetaan seuran kaudenpäättäjäisissä.

Pertti P taas ykkönen

Pakarisen Pertille kolmas ykkössija PoRan kuukausikisa! Ahkeruuspalkinto kyllä kuuluisi ”KiviJussille” joka ahkeroi liki joka erässä. Palkintona JoKen kisan finaalipaikka. Kakkossijan hän hävisi Hannulle kahdella pisteellä. Seuraava kuukausikisa päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Alla tulokset ja yhteispisteet

PoRalaiset voittoon seuraottelu revanssissa

Liekö Poralaisille jäänyt jotain hampaankoloon viime kerran niukasta tappiosta. Tällä kertaa PoRa ampaisi matkaan kuin ohjus ja JoKe jäi lähtötelineisiin. Ensimmäisen sarjan jälkeen ero oli jo 500 pistettä Poran eduksi. Kisa jatkui hyvin pitkälle samanlaisena. Lopussa JoKe löysi hieman kirivaihdetta silmään, muttei kykenyt saavuttamaan massiiviseksi kasvanutta kaulaa. Melkein Kaikki PoRalaiset saivat päälle parin tasoituksellisen tuloksen. JoKesta vain muutama pääsi yli parin rajan. PoRan paras oli Pertti Pakarinen 1247 JoKesta paras oli Jouko Kolehmainen tuloksella 1242. JoKe joutui nöyrtymään tällä kertaa, mutta ensi kerralla on toinen ääni kellossa.

Joulukuun k-kisa

Joulukuun kuukausikisan voitti Timo Piiroinen tuloksella 1291 toisena Anne Pakarinen 1273 ja kolmas Merja Määttänen 1239. Yhteiskisaa johtaa Kari Myller, Heikki H seuraavana ennen Pertti Pakarista jolta uupuu yksi tulos.

Hyvää Uuttavuotta kaikille poralasille! seuraava kuukausikisa tammikuussa Cosmicissa.

Tulokset

Tasapeli seuraottelussa

Harvinainen tasapeli nähtiin PoRan ja Mättäjien välisessä seuraottelussa. Ainostaan jos halutaan jossitella oli poralaisilla hieman vähemmän tasoituksia, mutta lopputulos oli että eroa oli nolla pistettä. Joukkueiden parhaat olivat PoRa Pekka Kuokkanen ja Mättäjät Matti Partanen. Hienosti sujuneen kolmensarjan kilpailun päätteeksi juotiin kahvit.

Tulokset

JOKELAISET VOITTOON PORALAISISTA

JoKen keilaajat voittivat PoRan keilajoukkueen perinteisessä seuraottelussa kuudella pisteellä. Lähes kaikki poralaiset kyllä ottivat tappion vähän omaankin piikkiin sillä tyhjiä tuli luvattoman paljon ja siitä kertoo myös tulosluettelo. Ainoana paritulokseen ylsi JoKen Martti Hämäläinen keilaten 1225 puhtaana, kun kukaan muu ei saanut edes yhtätoista kasaan kuuteen sarjaan. PoRan paras oli Pertti Honkanen tuloksella 1088 pistettä. PoRalaiset odottavat kevättalven revanssia kiittävät hyvästä vastustuksesta. ”mieshän se on hävinnytkin mies jne….

Sivu 1 (6)12345...Viimeinen »